Moor Bites levert maatwerk, en dat resulteert is steeds weer terugkerende relaties en klanten. De basis is een combinatie van smaakvolle producten, verse ingrediënten en bereiding op locatie. Of het nu om duizenden gasten per dag op een festival gaat, of een intiem moment als een bruiloft waarbij de gasten in alle rust kunnen genieten van de Marokkaanse keuken; Moor Bites garandeert dat het eerste gerecht net zo lekker smaakt als het allerlaatste gerecht. Zo serveren wij onder andere:

  • Bastilla: hartig gerechtje uit de heteluchtoven, bestaande uit huisgemaakte filodeeg gevuld met kippendij, Marokkaanse kruiden waaronder Ras el Hanout, gekarameliseerde uitjes, amandel, verse tuinkruiden, waarbij het geheel wordt gedecoreerd en op smaak gebracht met kaneelpoeder en poedersuiker.

 

  • Falafelwraps: Libanees brood (wrap) rijkelijk belegd met Humus, Muhamara (tapenade van geroosterde zoete paprika, walnoot en granaatappel, lichtzoet van smaak), gegrilde groenten, bladsla en huisgemaakte falafel. (100 % vega)

 

  • Pita’s: Premium pita’s uit de heteluchtoven, gevuld met Marokkaans gemarineerde  lamsdij of kip (gegrild), bladsla, huisgemaakte saus en gegrilde groenten.

 

  • Dadeltaart: no baked gerechtje gemaakt van verse dadels, honing, karamelsaus, koekjesdeeg, bruine suiker, bestrooid met kokosschaafsel. (100% vega)

 

  • Marokkaanse muntthee: op basis van echte groene thee blaadjes en verse munt, gezoet met honing of suiker

 

  • Diverse Tajines: op basis van traditioneel recept, zowel met lamsvlees als vega.

 

  • CousCoussalade: gestoomde couscous, citroen, verse tuinkruiden, fetakaas, gewelde rozijntjes, zoete paprika en zongedroogde tomaat. (100% vega)

Uiteraard is dit geen limitatieve opsomming van de mogelijkheden. Heeft u een Marokkaans – Mediterraans gerecht in gedachte en staat deze er niet tussen? Daag ons uit!