Als trouwe festivalbezoekers misten wij één ding: Moroccan Streetfood vanuit een foodtruck met dito uitstraling. Hiermee was meteen een idee geboren, we bouwen er zelf een!

Voor wij het wisten waren we ruim 800 kilometer van huis, ver in Zuid Duitsland een nog in uitstekende staat verkerende Mercedes Benz 406D uit het jaar 1973 aan het bekijken. Stahoogte? Check! Geen roest? Check! Rijdt het torretje? Check!  En zo reden we in de sneeuw van Zuid Duitsland richting Nederland….inderdaad, niet harder dan 80 kilometer per uur want dat was de topsnelheid. Eenmaal aangekomen kon het bouwen beginnen, van verkoopluik tot koelingen en werkbank, van toeters en bellen tot grillplaten en ovens.

Het idee was om de Foodtruck niet alleen functioneel te maken, maar ook als eyecatcher te laten fungeren. Dat is gelukt. “Het is ook wel echt een Marokkanenbus!” , vertelde iemand ons bij het aanrijden naar een festival. Mooi, dat was ook de bedoeling! Buiten het model van de bus, is in een opslag duidelijk wat het concept is, ons eigen Arabische terrasje en lampen, maar ook de details in disposables sluiten aan op het concept. Door onderscheidend te zijn van andere concepten, zijn wij een welkome aanvulling op menig evenement.

Zowel bij de inkoop, het vervoer, de opslag als het bereiden van onze producten, handelen wij geheel conform de voorschriften van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit zoals gedefinieerd in de HACCP-voorschriften.